Elektronica ProjectenNIEUW PROJECT !!

De ECG Patiënt Simulator.

Een handig gereedschapje voor iedereen die werkt met ECG monitoring.

Het toestelletje genereert een ECG signaal voor een 3-Lead of 5-Lead ECG monitor met een reeks aan instelbare hartritmes.  Super makkelijk als diagnose hulpmiddel wanneer er geen of een slecht signaal op de monitor verschijnt of bij het testen van ECG kabels.


Dit projectje is voor mij toch wel ietwat bijzonder omdat dit het eerste project is dat ik  registreerde als Open Source Hardware project onder de Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 Internationale licentie (CC-BY-SA-4.0).  

Dit betekend dat het volledige project, dat bestaat uit zowel hardware als software als een 3D Printbare behuizing, mag nagebouwd, aangepast, verspreid, gepubliceerd en zelfs gecommercialiseerd worden onder de voorwaarden van deze internationale CC-BY-SA-4.0 licentie, onder de voorwaarden van de Zwitserse CERN-OHL-S-2.0 open hardware licentie van Europa en onder de voorwaarden van de GNU GPL V3 wereldwijde open source software licentie. 

Omdat de ECG Patiënt Simulator, volledig en wereldwijd na te bouwen is aan de hand van de hier ter beschikking gestelde digitale informatie en door gebruik te maken van makkelijk te verkrijgen onderdelen,  is dit project op de STEAM Reactor naast de Nederlandse versie ook in het Engels beschikbaar. (Zie verder op deze pagina).

Ontdek snel dit handige toestelletje.

Johan Smets
12/2020


Beantwoord enkele simpele vragen, deel de ECG Simulator projectpagina en het prototype van de ECG Patiënt Simulator kan de jouwe zijn!

Let op: dit is geen loterij of prijsvraag !
We geven gewoon het prototype van dit toestelletje weg wanneer je laat zien dat je enkele basics van ECG en van onze ECG Patiënt Simulator begrijpt. 

Nog even wachten tot de vragen toegankelijk zijn.

Klik hier om deel te nemen!


Mini audio versterkertje.

Soms maak je een projectje dat geluid of muziek produceert dat bestemd is voor een oortje of een koptelefoon.  Om niet voortdurend iets in of op je oren te hebben tijdens je ontwerp is dit mono versterkertje ideaal.  
Klein maar toch krachtig genoeg voor een duidelijke weergave.

04/2020

Johan Smets