DS Mechanical.
Gratis 3D ontwerpsoftware.

Breng je ideeën van concept naar creatie.

Met DesignSpark Mechanical proberen we elke ontwikkelaar de mogelijkheid te bieden om snel te ontwerpen en om productconcepten om te zetten naar 3D zonder complexe en traditionele CAD software te moeten leren.  Als resultaat krijg je een snellere ontwikkeltijd, geen investering in voorbereiding en opleiding.  Een echte innovatie!


KiCad

Gratis open source PCB ontwerpsoftware.

Schema ontwerp:

Met de schematic editor kan je een eigen ontwerp maken zonder beperkingen.  Een officiële bibliotheek met symbolen en een ingebouwde symbool editor helpen je om snel van start te gaan met je ontwerp.  

PCB Layout:

Maak professionele PCB's met tot 32 koperlagen.  KiCad is nu uitgerust met een differential pair router en kan interactief de baanlengtes bijstellen. 

3D Viewer:

KiCad bevat een 3D viewer die je kan gebruiken om je ontwerp te draaien, te zoomen en te schuiven, zodat je een duidelijker zicht krijgt op je schakeling dan in een klassieke 2D omgeving.

SyncBack Free

Gratis Backup Software.

SyncBack van 2BrightSparks is een zeer eenvoudige software om backups te maken van alle belangrijke informatie op je computer.

Wat kan erger zijn dan je gegevens, foto's , projecten, mails enz.... verloren te zien gaan door een defecte harde schijf of computer?

Het nemen van een backup wordt nog steeds ervaren als een tijdrovende, vervelende klus die altijd ongelegen komt.

Dat is nu verleden tijd !

Met SyncBack bepaal je zelf van welke gegevens je een backup neemt op een eenvoudige overzichtelijke manier.  SyncBack houd dit netjes bij zodat er bij de volgende backup enkel de nieuwe en gewijzigde bestanden ge-backuped worden.  Lekker snel dus.

Als backup target kan je elke memorystick of externe harde schijf gebruiken.  Van SyncBack bestaat er een gratis en betalende versie.  Via deze link kan je de gratis versie downloaden.